Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu



Josef Čapek, čestný občan města Liberce : zásadní podíl Čechů na osvobození Liberce v květnu 1945 / Jaroslav Bláha

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (USTR a ABS) (Zobrazit)
  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Ústav pro studium totalitních režimů) (Zobrazit)
  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Knihovna Jána Langoše)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jána Langoše N8 17 448001200063 Volný výběr Na místě -

Detaily záznamu

  • ISBN: 978-80-86467-14-6 (Kapucín : brož.)
  • Fyzický popis: 19 s. : il., portréty ; 21 cm
  • Nakladatel Ústí nad Labem : Masarykova dělnická akademie, 2007

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.:
Obsahuje bibliografii
Téma: Čapek, Josef, 1869-1955
sociální demokraté > Česko > 19.-20. stol.
politici > Česko > 20. stol.
České květnové povstání, 1945
druhá světová válka, 1939-1945 > Československo
social democrats > Czech Republic > 19th-20th centuries
politicians > Czech Republic > 20th century
Czech May uprising, 1945
World War, 1939-1945 > Czechoslovakia
Liberec (Česko) > dějiny > 1945
Liberec (Czech Republic) > history > 1945
Žánr: medailony
informační publikace
biographical portraits
information publications

Doplňkové zdroje