Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu


Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1 Preferovaná knihovna: Knihovna Jána Langoše?

Vabank : 1989-1991 : sametová revoluce : odsun sovětských vojsk

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 2 z 2 exemplářů (USTR a ABS)
  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Knihovna Jána Langoše) (Zobrazit preferovanou knihovnu)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 2 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jána Langoše K9 74 448002000124 Volný výběr Na místě -
Struha 4612 307001104612 Depozitář 2 Na místě -

Detaily záznamu

  • ISBN: 978-80-7617-844-1
  • Fyzický popis: print
    regular print
    591 stran : ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile ; 24 cm
  • Vydání: Vydání první
  • Nakladatel Praha : Euromedia Group, 2019

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.: Obsahuje bibliografické odkazy
Téma: Kocáb, Michael 1954-
politici Česko 20.-21. století
hudebníci Česko 20.-21. století
Sametová revoluce (1989 : Československo)
odchod sovětských vojsk (1990-1991 : Československo)
politicians Czechia 20th-21st centuries
musicians Czechia 20th-21st centuries
Velvet revolution (1989 : Czechoslovakia)
withdrawal of Soviet troops, Czechoslovakia, 1990-1991
Československo politika a vláda 1989-1992
Czechoslovakia politics and government 1989-1992
Žánr: autobiografické vzpomínky
dokumenty
autobiographical reminiscences
documents
LDR 02544nam a2200673 i 4500
00112980
003CONS
00520200720162256.0
007ta
008190807s2019 xr ach e 000 0acze
015 . ‡acnb003121934
020 . ‡a978-80-7617-844-1 ‡q(vázáno)
035 . ‡a(CZ PrNK)nkc20193121934
040 . ‡aOLA001 ‡bcze ‡erda
043 . ‡ae-xr--- ‡ae-cs---
045 . ‡ax8x9
072 7. ‡a32 ‡xPolitika ‡2Konspekt ‡915
072 7. ‡a929 ‡xBiografie ‡2Konspekt ‡98
080 . ‡a32-051 ‡2MRF
080 . ‡a78.071.1/.2 ‡2MRF
080 . ‡a94(437)"1989" ‡2MRF
080 . ‡a341.383(437)"1990/1991" ‡2MRF
080 . ‡a328/329 ‡2MRF
080 . ‡a929 ‡2MRF
080 . ‡a(437.3) ‡2MRF
080 . ‡a(437) ‡2MRF
080 . ‡a(0:82-94) ‡2MRF
080 . ‡a(093) ‡2MRF
1001 . ‡aKocáb, Michael, ‡d1954- ‡7jn19990209455 ‡4aut
24510. ‡aVabank : ‡b1989-1991 : sametová revoluce : odsun sovětských vojsk / ‡cMichael Kocáb
250 . ‡aVydání první
264 1. ‡aPraha : ‡bEuromedia Group, ‡c2019
300 . ‡a591 stran : ‡bilustrace (některé barevné), portréty, faksimile ; ‡c24 cm
336 . ‡atext ‡btxt ‡2rdacontent
337 . ‡abez média ‡bn ‡2rdamedia
338 . ‡asvazek ‡bnc ‡2rdacarrier
4901 . ‡aUniversum
504 . ‡aObsahuje bibliografické odkazy
60017. ‡aKocáb, Michael, ‡d1954- ‡7jn19990209455 ‡2czenas
648 4. ‡a1989-1991
648 7. ‡a1989 ‡7ch460664 ‡2czenas
648 7. ‡a20.-21. století ‡7ch462155 ‡2czenas
65007. ‡apolitici ‡7ph115781 ‡zČesko ‡y20.-21. století ‡2czenas
65007. ‡ahudebníci ‡7ph117204 ‡zČesko ‡y20.-21. století ‡2czenas
65007. ‡aSametová revoluce (1989 : Československo) ‡7ph138757 ‡2czenas
65007. ‡aodchod sovětských vojsk (1990-1991 : Československo) ‡7ph224045 ‡2czenas
65009. ‡apoliticians ‡zCzechia ‡y20th-21st centuries ‡2eczenas
65009. ‡amusicians ‡zCzechia ‡y20th-21st centuries ‡2eczenas
65009. ‡aVelvet revolution (1989 : Czechoslovakia) ‡2eczenas
65009. ‡awithdrawal of Soviet troops, Czechoslovakia, 1990-1991 ‡2eczenas
651 7. ‡aČeskoslovensko ‡7ge131689 ‡xpolitika a vláda ‡y1989-1992 ‡2czenas
651 9. ‡aCzechoslovakia ‡xpolitics and government ‡y1989-1992 ‡2eczenas
655 7. ‡aautobiografické vzpomínky ‡7fd131854 ‡2czenas
655 7. ‡adokumenty ‡7fd132064 ‡2czenas
655 9. ‡aautobiographical reminiscences ‡2eczenas
655 9. ‡adocuments ‡2eczenas
830 0. ‡aUniversum (Euromedia Group)
910 . ‡aABE448
910 . ‡aABE307
901 . ‡a12980 ‡bCONS ‡c12980 ‡tbiblio
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1 Preferovaná knihovna: Knihovna Jána Langoše?

Doplňkové zdroje