Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu

Filtry výsledků vyhledávání

Použité filtry:

Jazyk

Angličtina
×

Výsledky vyhledávání Zobrazeno 6. záznam z 2450 Preferovaná knihovna: Knihovna Jána Langoše?

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (USTR a ABS)
  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Knihovna Jána Langoše) (Zobrazit preferovanou knihovnu)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jána Langoše N4 153 448001900152 Volný výběr Na místě -

Detaily záznamu

  • ISBN: 978-80-7553-668-6
  • Fyzický popis: 331 stran : ilustrace, portréty ; 24 cm
  • Vydání: Vydání 1.
  • Nakladatel Praha : Stanislav Juhaňák - Triton, 2019

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.:
Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
Poznámka k jazyku:
Anglické resumé
Téma: Pius XI., papež, 1857-1939
Pius XII., papež, 1876-1958
Hitler, Adolf, 1889-1945
Pius, XI., Pope 1857-1939
Pius, XII., Pope 1876-1958
Katolická církev
papežové > 20. století
politici > Německo > 20. století
katolicismus > 1918-1945
nacismus > Německo > 1918-1945
křesťanství a politika > Vatikán > 1918-1945
křesťanství a politika > Německo > 1918-1945
stát a církev > Vatikán > 1918-1945
stát a církev > Německo > 1918-1945
písemné prameny > 1918-1945
polemiky > 1918-1945
popes > 20th century
politicians > Germany > 20th century
Catholicism > 1918-1945
Nazism > Germany > 1918-1945
Christianity and politics > Vatican City > 1918-1945
Christianity and politics > Germany > 1918-1945
church and state > Vatican City > 1918-1945
church and state > Germany > 1918-1945
written sources > 1918-1945
polemics > 1918-1945
Vatikán > diplomatické vztahy > 1918-1945
Německo > diplomatické vztahy > 1918-1945
Vatican City > diplomatic relations > 1918-1945
Germany > diplomatic relations > 1918-1945
Žánr: monografie
monographs
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 6. záznam z 2450 Preferovaná knihovna: Knihovna Jána Langoše?

Doplňkové zdroje