Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu


Výsledky vyhledávání Zobrazeno 9. záznam z 32

Člověk se srdcem na dlani : deník Josefa Holce z konce II. světové války a prvních poválečných měsíců / Roman Štér

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (USTR a ABS) (Zobrazit)
  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Ustav pro studium totalitnich rezimu) (Zobrazit)
  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Knihovna Jana Langose)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jana Langose S8 97 448001800229 Sklad I Na místě -

Detaily záznamu

  • ISBN: 978-80-7469-084-6
  • Fyzický popis: 182 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 21 cm
  • Nakladatel Praha : Národní archiv, 2018

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.:
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Poznámka k jazyku:
Anglické resumé
Téma: Holec, Josef, 1918-2018
vojáci > Československo
volynští Češi > 20.-21. století
východní fronta (1939-1945)
druhá světová válka (1939-1945) > Sovětský svaz
soldiers > Czechoslovakia
Volhynian Czechs > 20th-21st centuries
Eastern Front (1939-1945)
World War (1939-1945) > Soviet Union
Žánr: biografie
deníky
biography
diaries
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 9. záznam z 32

Doplňkové zdroje